Reken af met je belemmeringen

E-mail

Coaching

 

 

 

Tijd voor actie?


 

Wil jij inzicht en helderheid over mogelijke ontwikkelstappen die je wilt zetten? Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? WIl je helder hebben waar nu die onrust of twijfel vandaan komt?

 

Iedereen die succesvol is, heeft een coach. Of dat nou is in de sport of in de zakenwereld, of dat nu is voor persoonlijkee ontwikkeling of groepi? Soms is het fijn als er iemand even over je schouder meekijkt. IEmand die in staat is om even boven jouw werkelijkheid ui te stijgen.

 

En als je dan korte, snelle stappen wilt maken. De stap voor real lifte coachign wellicht te groot is? Als je het prettig vind om door middel van schrijven te reflecteren? En dit lekker vanuit je vertrouwde omgeving wilt doen? Dan is e-mailcoaching de oplossing.

 

Tijdens deze e-mailcoaching gaan we aan de slag met een specifiek thema dat dat je nu in de weg staat. Teveel in je hoofd, geen keuzes kunnen maken, niet weten wat je wilt, stress-gerelateerde klachten, een slechte relatie...wat het ook is we gaan samen op onderzoek uit.

Het is nu tijd voor jou!

Snelle korte processtappen. Zichtbaar resultaat.

Plaats -en tijdsonafhankelijk

De mogelijkheid om te reflecteren doro schrijven, waardoor het proces vertraagt en het resultaat vergroot.

Je ervaart meer zelfvertrouwen, acceptatie, geluk, vrijheid en zelfliefde.

Je leert compassie hebben en grenzen stellen.

Je voelt je rustig.

De voordelen van

E-mailcoaching:

De methode

E-mailcoaching heb ik ontwikkeld vanuit mijn ervaring als communicatieprofessional en transformatiecoach ondersteund met NLP. Deze gouden driehoek zorgt er voor dat je snel tot inzichten en zelfbewustzijn komt

 

Dit alles gebeurt online door middel van schrijven. Aan de hand van jouw e-mail gaan we samen op zoek naar je daadwerkelijke vraag en wens en stel ik je vraag vragen en bied ik je opdrachten, inspiratie en inzichten die je helderheid en mogelijkheden verschaffen.

 

Ook in mijn e-coaching richt ik me niet alleen op het mentale stuk (dat maar een deel is van ons lichaam). Ik ga ook aan de slag met je fysieke, emotionele en spirituele stuk. Zo maken we een complete reis naar binnen.

 

"Als alles mogelijk is, hoe magisch

is de wereld dan?"

"Claudia is een fijne persoonlijkheid, die je op je gemak stelt en respect heeft voor het proces waarin je zit. In 1 sessie hebben we samen een oefening gedaan waarbij ik een bijzonder inzicht kreeg met betrekking tot mijn ex-partner. Deze had ik (na een scheiding van 5 jaar geleden) nog niet losgelaten. Hij zat nog volledig in mijn systeem waardoor er ook geen ruimte was voor een nieuwe man in mijn leven terwijl ik dat wel graag wilde. Ik had al veel geprobeerd, maar niets hielp. De oefening die Claudia bood, heeft ervoor gezorgd dat ik mijn ex-man los kon laten. Ik had het niet durven dromen, maar een paar maanden later heb ik de man ontmoet waar ik oud mee wil worden." - Anneke-

Neem jouw mooiste weg naar groei

Claudia Kolk I Transformatiecoach

Mijn naam is Claudia Kolk. En ik heb een enorm talent om te horen en te voelen wat je nodig hebt. Tijdens het intakegesprek bekijk ik samen met je je behoeftes en maken een inschatting van het aantal sessies dat je nodig hebt.

 

In de eerste sessie beginnen met de uitleg van het traject dat we op basis van jouw vraag of behoeftes gaan volgen. Dan plaatsen jouw (hulp)vraag binnen de benodigde kaders, want het is belangrijk dat je snapt waar je mee bezig bent. Alleen zo kun je het geleerde ook echt integreren. We kijken welke veranderingen in je levensstijl en welke  (thuis)opdrachten je helpen te verdiepen in een andere manier van leven.

De daaropvolgende sessie(s) gaan we de diepte in. We gaan echt aan de slag met trauma-heling en/of het omzetten van je belemmerende overtuigingen of gedrag.

Nadat je belemmeringen zijn opgelost, is er ruimte  voor iets nieuws. We nemen echt afscheid van je 'oude' leven  en we maken de persoonlijkheid die je ten diepste van binnen bent nog sterker.

Stop met overleven

en ga leven!

De investering in jezelf

Heb je een specifieke hulpvraag waar geen lang traject voor nodig is, dan is kunnen we met lifecoaching specifiek aan dit thema werken. Er zijn meestal 3 sessies nodig om het proces in gang te zetten. Hoeveel sessies er exact nodig zijn, hangt af van wat er zich tijdens de eerste drie sessies aandient. 

 

Jouw investering is natuurlijk je tijd. Daarnaast hanteer ik een tarief van 95 euro per uur voor een traject van 3-4 sessies. Een traject vanaf 5 sessies is het uurtarief 85 euro. Een intake duurt meestal 1 uur. Deze kost 75 euro.

In sommige gevallen kun je de kosten van dit traject (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken van de belasting.

 

Een andere mogelijkheid is je werkgever vragen om dit coachingstraject te betalen. Door te vragen, laat je zien dat je initiatief toont en aangeeft wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Je bent per slot van rekening veel productiever en positiever als je lekker in je vel zit. Daar profiteert je werkgever ook van.

Wil je meer weten?

Ik ben zelf zo enthousiast over een intensive traject, dat ik je graag alles erover vertel. Zo kun je met mij kennis maken, de Intensive methode en de mogelijkheden

Meld je dan via onderstaande knop aan. En ik bel je persoonlijk op. Of als je dat liever hebt, stuur ik je e-mail.

Ga op reis en maak verbinding

 

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

  • Facebook Claudia Kolk
  • Instagram Claudia Kolk
  • LinkedIn Claudia Kolk