INSPIRATIE COACHSESSIE

Wil jij weer met plezier jezelf en je team inspireren?

 

Als professional loop je wel eens vast. Je verliest het vertrouwen en kan niet meer helder naar je team kijken. Je werkt hard en gaat voor resultaat. Maar...je krijgt je team niet altijd mee in dat wat jij voor ogen hebt.

Je wilt samen voor een doel gaan, gelooft in de kracht van samenwerken, maar het lukt niet altijd.

Ik dacht ook altijd dat ik met hard werken de beste resultaten bereikte. Tot het leven me meerdere keren tot stilstaan bracht en ik besefte dat ik niet het beste van mezelf gaf en al helemaal niet het beste uit anderen haalde. Best confronterend voor een communicatie specialist. 

Ik ontdekte wie ik écht ben. Wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik die in kan zetten voor de ander. Daardoor ontdekte ik de echte kracht van samen: de kracht van verbinding.

Die kennis wil ik graag met jou delen, want jij kan dit ook!

Door praktijkgerichte coaching en een individuele aanpak waarbij we specifiek aan jouw doelen werken, ga je weer met veel plezier aan de slag. Je groeit als professional; je competenties en vaardigheden als leider groeien.

Ontdekken of dit iets voor jou is en wat jij hier uit kan halen? Plan een inspiratie coachsessie. 

Meld je meteen aan

 

Dit gesprek is alleen voor jou als jij:

Voelt of weet dat dit het moment is om een volgende stap in je ontwikkeling te maken.

Bereid bent om buiten je comfortzone te stappen.

Gewend bent om continue in jezelf te investeren en ook nu daartoe bereid en in staat bent.

Kiest voor de kracht van persoonlijke begeleiding.

Coaching niet ziet als kosten, maar als een de beste investering.

Echt wilt ontdekken wie jij bent en wat jij hebt bij te dragen.

 

Met deze spotgoedkope inspiratie coachsessie van € 27 wil ik jou verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling: jouw empoweren! Jij leert alle tools om anderen in hun kracht te zetten. Je leert hoe je beter kan samenwerken, jouw talenten en drijfveren te ontdekken. Ik maak samen met jou een plan om stappen te zetten, zodat jij kan gaan groeien en anderen kan laten groeien. 

 

LET OP: Het gesprek is online mét beeld, super efficiënt en maximale verbinding.

 

Elke week houd ik enkele plekjes in mijn agenda vrij om deze gratis gesprekken aan te kunnen bieden. Vul onderstaand formulier in en je hoort binnen 5 werkdagen of je bent geselecteerd. Mocht je na dit gesprek meer willen, dan kost coaching € 125 per uur.

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Ik wil je hierbij laten weten dat je, na je aanmelding voor het gratis gesprek, in ieder geval gratis mijn eBook 'communiceren vanuit verbinding' ontvangt. Ook ontvang je regelmatig gratis tips en inspiratie via mijn nieuwsbrief.

Inschrijfformulier

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

  • Facebook Claudia Kolk
  • Instagram Claudia Kolk
  • LinkedIn Claudia Kolk