Meer professioneel succes en plezier

Leiderschap

Coaching

Meer focus, meer plezier?

Met de snelle maatschappij is ondernemerschap een uitdaging. Of het nou gaat om je eigen persoonlijke leiderschap als manager of ondernemer of die van je medewerkers. De traditionele top-down benadering is niet meer passend. Alleen heel veel kennis van je product of dienst, maakt je niet automatisch de juiste leider. En wat betekent dat voor jou?

Charles Darwin zei: “Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene die zich het beste kan aanpassen.” En om je aan te kunnen passen, moet je je verbinden. Verbinden met de ander en dat doe je door verbinding met jezelf. De natuur leert het ons.

Zie jij het ook? Dat de maatschappij verandert? En dat dit iets anders van jou vraagt? Dit veranderende tijdperk vraagt om transformatiekracht. De transformatiekracht van mensen. Hoge contactuele vaardigheden, zoals empathie, het aanvoelen van subtiele aspecten in interactie, plezier hebben in je eigen ontwikkeling en die van anderen en naast het alledaagse zoeken naar doel en betekenis, zijn van groot belang.

Dat vraagt ook van leiders om te veranderen in hun manier van aansturen. Flexibiliteit, zelfsturing en de juiste communicatievaardigheden zijn nodig. Ben jij de leider die zich verantwoordelijk voelt voor het ontdekken van mogelijkheden van mensen en processen. Snap jij dat leider zijn niets te maken heeft met positie, status of het aantal mensen aan wie je leiding geeft. Ben je klaar om het beste uit jezelf en uit je team te halen?

Hoe dien jij jouw club mensen?

Ben je in staat een groep mensen

(een team) uit te dagen om vanuit

hun passie en talenten waarde

toe te voegen? En ben je dan eerst in staat om jezelf te motiveren, enthousiasmeren en te sturen?

Leiderschapscoaching

Krijg inzicht in je blinde vlekken en ontdek je verbeterpunten door krachtige vragen eerlijke feedback.

Vind de kern van je uitdagingen, begrijp je gedragspatronen en voer duurzame verandering door.

Ontvang de sleutels naar je eigen talenten van waaruit je zonder al teveel moeite ook anderen kunt laten bewegen.

Leiderschapscoaching

 

Werk je te hard, ervaar je stress en te weinig verbinding? Wil je jezelf en jouw team naar een hoger niveau brengen? Wil je weten hoe je werkt in een veranderende wereld en hoe je je personeel enthousiasmeert?

Ik ben er voor leiders die de moed hebben om zich te verbinden met zichzelf en met de ander. Niet aan de hand van modellen of trucjes. Nee, ik doe niet aan symptoombestrijding of ‘mentaal kietelen’. We gaan de diepte in, we gaan naar de kern, zodat je op duurzame wijze verandert. Niet om iemand anders te worden, maar om meer jezelf te zijn. Met praktische stappen ontdekken we de verborgen leider in jou.

 

Ik help jou inzicht te krijgen in je blinde vlekken en verbeterpunten door het stellen van de juiste vragen en het geven van eerlijke feedback. Ik help jouw je gedragspatronen begrijpen en help je écht te veranderen. Je vindt jouw de sleutels naar je eigen talenten van waaruit je zonder al teveel moeite ook je mensen kunt laten bewegen.

Leer de moed te hebben om je te verbinden met jezelf en met de ander. Ga op onderzoek uit. Wees betrokken genoeg om kwetsbaarheid toe te laten. Leer krachtig genoeg te zijn om te vertrouwen. Onderzoek jouw verhaal en wees een inspiratiebron voor de mensen die je mag begeleiden.

Heb jij de nieuwe leider

al in jezelf ontdekt?

Claudia Kolk I Leiderschapscoach
 

Mijn naam is Claudia Kolk. En ik help leiders met eigenzinnige leiderschapscoaching en communicatietraining aan te bieden op het snijvlak van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ik ga voor zakelijke succes en resultaat, maar het gebruik maken van trucjes en modellen laat ik weg. Ik doe niet aan symptoombestrijding of mentaal kietelen. We gaan de diepte in, we gaan naar de kern, zodat je op duurzame wijze verandert. Niet om iemand anders te worden, maar om meer jezelf te zijn.

Esther

"Ik heb tijdens mijn coachingstraject van drie sessies verschillende ervaringen opgedaan. Het korte maar intensieve programma heeft mij nu al een stuk verder geholpen om bij bepaalde zaken de draad weer op te pakken. Zowel privé als zakelijk heb ik geleerd wat bepaalde dingen met je doen. Het programma bestaat uit theoretische kennis maar ook oefeningen met je bewust,- en onderbewustzijn. Claudia is iemand bij wie ik me erg op me gemak voel waardoor het openstellen ook gemakkelijk lukte. Het is mij zeer goed bevallen en ik overweeg nog een vervolgtraject in te gaan."

Wil je meer weten?

Ik ben zelf zo enthousiast over een intensive traject, dat ik je graag alles erover vertel. Zo kun je met mij kennis maken, de Intensive methode en de mogelijkheden

Meld je dan via onderstaande knop aan. En ik bel je persoonlijk op. Of als je dat liever hebt, stuur ik je e-mail.

 

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

  • Facebook Claudia Kolk
  • Instagram Claudia Kolk
  • LinkedIn Claudia Kolk