Wil jij je eigen pad volgen, maar weet je niet precies hoe? Wil jij doen wat jou gelukkig maakt, maar weet je niet wat? Ervaar je dat je vooral door je agenda wordt geleefd?

Start met Lichter leven!

Lichter Leven

Zomerchallenge

De Lichter Leven zomerchallenge is gesloten!

Te laat voor de Lichter Leven zomerchallenge?

Geen probleem. Dit najaar start een nieuwe Lichter Leven challenge.

Ga naar de pagina waar je je alvast aan kunt melden

 

Balans in je leven?

Start met het volgen van je eigen pad.

Creëer rust en ruimte in je leven

Start met de GRATIS Lichter leven zomerchallenge 

Ik zie je, ik hoor je...En ik heb wat voor je.

Ik weet dat je een ster bent in hard werken.

Ik weet ook dat het je geen enkele moeite kost

om de schouders eronder te zetten.

Jij staat je mannetje wel.

 

En...ik weet dat het soms genoeg is.

Dat je behoefte hebt aan rust.

Dat je weet dat je ook tijd nodig hebt voor opladen.

Dat je juist die combinatie zoekt.

 

Je weet dat je mag gaan staan voor wie je bent.

En je weet dat het soms ook even niet hoeft.


Wat ga jij uit de Lichter leven zomerchallenge halen:

Praktisch

  • 8 juli -  2 september 2019

  • op het strand/ de camping/
    in je tuin of waar je maar wilt

  • in september een online inspiratiesessie via Skype

  • Gratis

Je ervaart meer rust.

Je hebt meer energie.

Je weet beter met wat jij wilt.

Je voelt meer liefde.

In deze Lichter leven zomerchallenge bied ik je de tools om je te verbinden met dat stuk in jezelf. Dat stuk dat dwars tegen alles inzwemt en weet dat het tijd is voor verandering. Tools om je eerst nog dieper te verbinden met dat stuk, die schreeuw. Tools om je te verbinden met jezelf, zodat jij volop hoort, ziet en voelt. Tools die je als 'leider' nodig hebt om succesvol te zijn in de nieuwe wereld.

 

In mijn Lichter leven zomerchallenge krijg je van mij 8 weken lang tips naar meer verbinding. De stappen uit het Lichter leven programma naar een gebalanceerd leven. Geen snelle oplossingen. Geen trucjes die je snel weer vergeet. Ik leer je van binnen naar buiten te werken. Ik leer je contact maken met wie je echt bent. Zo word je zelf krachtiger en boek je grotere, duurzame successen.

Maar wees gewaarschuwd. Deze challenge is niet voor iedereen. Alleen als jij de roep hoort. Een verschil wilt maken en duurzaam wilt investeren in jezelf. Haal je alles uit deze challenge. Ontdek mijn gratis lessen en verbind jezelf.

Claudia Kolk I Lichter leven trainer
 

Ik weet als geen ander hoe het is om tegen mezelf te zeggen: “je hebt niets te klagen, je hebt een goede baan, genoeg geld een leuk gezin en alles wat je hart begeert.” Maar wat ik inmiddels ook weet ik dat je dat stemmetje niet kunt negeren. Dat stemmetje dat je vertelt dat je eigenlijk wat anders te doen hebt.

Na zelf het Lichter leven programma te hebben gevolgd, opgeleid te zijn om dit programma te begeleiden en daarna anderen in het lichter leven programma te hebben begeleid, weet ik dat je hier bent om te groeien, te verbinden en te delen. Ik wens je een rijk leven waarin je verbonden bent met je passie, verbonden bent met de mensen om je heen en je de dingen doet die je gelukkig maken.

 

Ik nodig je uit voor mijn Lichter leven zomerchallenge, zodat je eerst een sterke basis legt waaruit je een leven kunt creëren waarin jij jezelf op 1 zet.

Lichter leven zomerchallenge:

Meld je via de knop aan en ontvang 8 weken lang elke week een e-mail met een challenge om die week mee aan de slag te gaan.

Laat je inspireren in de gratis community waar ik aanvullende kennis over het thema van die week deel. En deel je eigen ervaringen en inspireer elkaar.

Integreer in 8 weken tijd de stappen uit het Lichter leven programma en maak een stevige fundering voor een gebalanceerd leven.

Maak gebruik van de zomer om nieuwe dingen aan te leren. Integreer de stappen, zodat je het ware zomergevoel ook de herfst mee inneemt.

Onder de deelnemers verloot ik een hard copy exemplaar van mijn boek 'communiceren vanuit verbinding'. Zo heb je niet alleen een uitdagende challenge, maar ook heerlijk leesvoer voor in de zomer

In september verloot ik onder alle deelnemers een gratis online inspiratiesessie om te kijken hoe je je Lichter leven vast kunt houden.

Lichter leven programma's:

Wil je meer lezen over het Lichter leven programma dat kan.

Ben je al klaar voor the next level, neem dan eens een kijkje bij één van mijn Lichter leven programma's:

 

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

  • Facebook Claudia Kolk
  • Instagram Claudia Kolk
  • LinkedIn Claudia Kolk