Ontdek wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt

Lichter Leven

Groepsprogramma

 

 

 

Stop met overleven, ga leven!

 

Je komt niet altijd tot je recht. Je hebt niet genoeg zelfvertrouwen. Je vindt het soms lastig om je eigen pad te volgen. Je weet eigenlijk niet precies wat je wilt. Maar er is een klein vuurtje in je, dat weet dat er meer in zit.

 

En ik weet het ook. Herken je de worsteling om echt je authentieke zelf te zijn? Ik weet hoe lastig het is als je niet precies weet wie je bent, hoe je je dan moet verbinden met anderen. Hoe je voor jezelf en jouw mening kunt gaan staan zonder boos of gefrustreerd te raken. Ik heb zelf jarenlang hiermee geworsteld. En heb de sleutel gevonden.

 

Tijdens het Lichter Leven Traject maken we een prachtige reis waarin we ontdekken wat je echt leuk vindt. Samen gaan we aan de slag om je beste versie te voorschijn te halen. We nemen afscheid van je belemmeringen, je irreële angsten en destructieve patronen. Zodat jij je eigen grootste fan wordt en steeds meer in flow komt. En gaat genieten van het nu, jezelf en anderen. We gaan op zoek naar je wensen, dromen en verlangens, zodat jij met passie je leven oppakt en je doelen en wensen zelf vorm geeft.

Leer met en van de groep

4 maanden, 4 livedagen, 1 terugkommiddag.

Koffie, thee, water en gezonde lunch tijdens livedagen.

Kleine groepen (max 8 personen)

Uitgebreid fysiek werkboek voor thuis.

19 ondersteunende audio's en video's

Fysiek droomboek voor na het traject

Korting van € 90 op een aanvullend coachtraject.

Het Lichter Leven Groepsprogramma:

De Lichter Leven methode

 

Het Lichter Leven traject is onderdeel van de Bridgemanmethode ontwikkeld door Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen aan de hand van de diverse methodieken die zij, wereldwijd, hebben bestudeerd.

 

Het lichter leven programma heb ik zelf gevolgd. En daarna heb ik in de coachopleiding deze methode leren toepassen. Vervolgens heb ik dit programma aangevuld met mijn eigen kennis en ervaringen.

 

De Bridgeman Methode bestaat uit een bijzondere mix methoden. Zowel moderne methoden als de Wim Hof methode (Iceman) de SIYLI methode (Google), NLP, EFT, Touch of Matrix, Anthony Robbins, Avatar, Life Success (Bob Proctor), Shamballah, Reiki, SiamReiki, Osho en Art of being als traditionele methoden als: Advaita Vedanta, Yoga, Vipassana- en andere meditatievormen, Tibetaans Boeddhisme, Zen Boeddhisme en het werk van diverse leraren als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Thich Nath Hahn, Sayadaw U Pandita, Schri Nisargadatta Maharaj en vele anderen.

​​

Meer weten over het Lichter leven programma

"Ik geloof dat als mensen bewuster gaan leven, ze de juiste keuzes maken voor zichzelf, een ander en de wereld. Niet alleen voor nu, maar ook voor later."

Praktisch

 • Data: I 2 okt I 30 okt I 4 dec I 8 jan

 • Tijd: 10.00-17.00 uur

 • Terugkommiddag in jmaart 2021

 • ​Locatie: Karthuizerlaan 74
  IJsselmuiden (nabij Zwolle)

De investering in jezelf

De totale waarde van het programma is € 2425,=. Mijn missie is echter dat iedereen toegang krijgt tot dit programma. Daarom bied ik het volledige programma met alle extra's voor een totaalbedrag van € 997,=  aan.

Mocht je interesse hebben in coaching, maar niet de middelen, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Daarnaast kun je in sommige gevallen de kosten van dit traject als scholingskosten aftrekken van de belasting. Of je kunt je werkgever vragen dit coachingstraject te betalen. Door te vragen, laat je zien dat je initiatief toont en aangeeft wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Je bent per slot van rekening veel productiever en positiever als je lekker in je vel zit. Daar profiteert je werkgever ook van.

Maar dat is nog niet alles...

Early Bird acties

Dit Lichter leven programma biedt zoveel mooie extra’s! Mooi van binnen, is mooi van buiten en andersom. Dus bied ik voor de eerste 4 deelnemers twee fantastische extra's:

 

 1. Gedurende het programma kun je gratis een heerlijke Thaise yogamassage bij Balanergy boeken (t.w.v. € 42,50) Een echt verwenmoment voor jezelf, met een warm voetenbad vooraf met Kaffir lime blad en citroengras om nog verder te ontgiften.
   

 2. Boek daarnaast een gratis Huidmeting met een skin analyser bij huidcoach Ellen maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor je huid, passend bij je persoonlijke wensen. Ontvang daarnaast ook nog een gratis huidproduct (t.w.v. €42,50).

​​

Schrijf je daarom nu in voor dit Lichter leven programma waarin ik je mijn meest waardevolle lessen leer uit ruim 11 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling! Waardevoller dan ooit!

Wil je meer weten?
 

Ik ben zelf zo enthousiast over het Lichter leven programma dat ik je graag alles erover vertel. Zo kun je met mij kennis maken, de Lichter Leven methode.

Meld je dan via onderstaande knop aan. En ik bel je persoonlijk op. Of als je dat liever hebt, stuur ik je e-mail.

Ga op reis en maak verbinding

 

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

 • Facebook Claudia Kolk
 • Instagram Claudia Kolk
 • LinkedIn Claudia Kolk