Lichter Leven

Groepsprogramma

Stel je dromen niet meer uit,

Neem NU de leiding over jouw leven

Verbinding met jezelf, verbinding met de ander

Leef vrij, gelukkig en licht

 

 

Als je het mij vraagt zijn er honderden manieren om je leven leuker en makkelijker te maken. De een besteed zijn tijd en geld aan iets leuks kopen en krijgt hier een prettig gevoel bij. De ander geeft veel geld uit aan vakanties of dagjes uit. En weer een ander besteed steeds weer geld aan training en coaching. Uiteindelijk allemaal voor een leuker leven. En zo hoppen ze van leuke gebeurtenis naar gebeurtenis.

En uiteindelijk blijkt voor veel mensen dit niet een echte oplossing. Ze twijfelen nog steeds over zichzelf, rennen door de dagen en hebben een is-dit-nu-alles-gevoel. Ze voelen zich vast zitten tussen hun verplichtingen en hun gedachten hierover. En ze vragen zich af "waarom kan ik nou niet echt gelukkig zijn?"

Wil je mijn eerlijke, maar misschien confronterende antwoord? "Je doet het zelf! Je doet elke dag hetzelfde als voorgaande dag!" En tegelijkertijd: "Er is geen falen. Alleen maar feedback. Je kon er niets aan doen. Je had tot op deze dag niet de tools in handen om je leven duurzaam te veranderen."

Maar vanaf nu wel!

 • In slechts 4 maanden een gelukkig, vrij en lichter leven

 • 4 bijeenkomsten en een terugkomdag

 • 1 op 1 coachsessie

 • Samen aan de slag met gelijkgestemden

 • Kleine groepen (max. 10 personen)

 • De kracht van de groep én de kracht van 1 op 1.

 • Heel veel extra's

Jij kan duurzaam veranderen

Hoe zou het zijn om niet steeds weer te hoeven verlangen naar de volgende aankoop? Het volgende weekend? Of de volgende vakantie?

Hoe zou het zijn als je het leven van je dromen leeft. Elke dag dat doet wat jou gelukkig maakt?

Hoe zou het zijn als je gelukkiger voelt? Niet eventjes waar continu gedurende je dag? Én tools in handen hebt voor de momenten dat het minder gaat, zonder dat je gelijk weer moet verlangen naar weer een aankoop, vakantie of de noodzaak tot coaching om de 'pijn aan de oppervlakte' aan te moeten pakken?

Wil jij elke dag doen waar je gelukkig van wordt? Lichter leven? Dat kan!
 

Mijn naam is Claudia Kolk en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een lichter leven! Waarbij je leiderschap neemt over jouw leven, zodat jij jezelf en je omgeving blij(er) maakt.

Lees ook de meest gestelde vragen over het Lichter leven programma

Ik geloof dat als jij je verbindt met wie je écht bent, dat je lichter leeft en dat jij gaat doen wat je werkelijk te doen hebt. En dat dat jouw gelukkig maakt!

Tijd voor verandering, tijd voor lichter leven

Honderden mensen die het het Lichter leven programma volgden, zijn wat anders gaan doen wat ze deden. Ze leerden welke bezigheden en gedachten ze beter weg konden laten én welke ze beter toe konden voegen. Zij maakten reuzenstappen in hun ontwikkeling en leven dichtbij wat hen echt gelukkig maakt. Door lichter te leven ervaren ze minder stress en leven ze meer vanuit liefde en verbinding met hunzelf en anderen. Ze leven intenser en ervaren meer rust, plezier en passie. Ze hebben helder wat ze willen met hun leven. Ze nemen leiderschap over hun leven. En dat kun jij ook!

Dat jij nog niet doet wat jouw echte gelukkig maakt, heeft alles te maken met hoe jij in het leven staat. Je weet misschien nog niet precies wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt. En leeft je leven volgens de norm die je om je heen ziet of doet wat je gewend bent elke dag te doen. Het is nu tijd voor verandering!

Lees ook de meest gestelde vragen over het Lichter leven programma

​​​

Ik geloof dat we samen tot meer in staat zijn. Ik geloof

dat we samen een mooiere wereld kunnen creëren.

Lichter leven programma

 

Hoe zou het zijn als je maar eenmalig hoeft te investeren in een programma die ervoor zorgt dat je je gelukkiger voelt? En tools in handen hebt voor de momenten dat het minder gaat? Een eenmalige duurzame investering die je altijd bij je hebt. Elk moment van de dag.

En...je doet het niet alleen. Je gaat de reis aan, samen met mij en andere gelijkgestemden. Je vindt jezelf met en door de ander. De kracht en de energie van de groep helpt je om verder te groeien. Je staat er niet alleen voor. Je maakt optimaal gebruik van de voordelen van het werken in een groep. En er is optimaal tijd voor jou doordat ik bewust de groepen klein houd.

​​

 

In dit unieke Lichter leven programma is er volop ruimte voor jouw optimale ontwikkeling. Je gaat aan de slag met jouw specifieke doelen en thema's. Na dit traject heb je een gereedschapskist met tools bij de hand die je thuis continue in kunt blijven zetten.

Tijdens deze Lichter leven groepscursus ga je 5 maanden volop met jezelf aan de slag en gaat voelen wat jij te doen hebt. Je ervaart hoe jij nog meer jezelf kunt zijn. Je krijgt nu de kans om je optimaal te verbinden. Met jezelf en de ander....

 

 

Wil jij grip op jouw leven?

Dan is dit Lichter leven programma voor jou.

 

Lees ook de meest gestelde vragen over het Lichter leven programma

Het gevolg van het Lichter leven programma:

Praktisch

Data:

13 mrt I 17 apr I 15 mei I 12 juni

Tijd: 10.00-17.00 uur

Terugkommiddag in sept 2020

Locatie: Karthuizerlaan 74

IJsselmuiden (nabij Zwolle)

Je weet wie je werkelijk bent.

Je gaat oprechte verbinding aan met anderen.

Je voelt je lekkerder in je lijf.

Je hebt controle over je gedachten.

Je handelt je emoties op een lekkere manier.

Je voelt oprechte verbinding met jezelf en bent gelukkig.

Je weet wat je wilt.

Claudia Kolk I Lichter leven trainer
 

Ik weet als geen ander hoe het is om tegen mezelf te zeggen: “je hebt niets te klagen, je hebt een goede baan, genoeg geld een leuk gezin en alles wat je hart begeert.”

Maar wat ik inmiddels ook weet ik dat je dat stemmetje niet kunt negeren. Dat het stemmetje je vertelt dat je eigenlijk wat anders te doen hebt.

Na zelf het Lichter leven programma te hebben gevolgd, opgeleid zijn om dit programma te begeleiden en daarna anderen in het lichter leven programma te hebben begeleid,  weet ik dat je hier bent om te groeien, te verbinden en te delen. Ik wens je een rijk leven waarin je verbonden bent met je passie, verbonden bent met de mensen om je heen en je de dingen doet die je gelukkig maken.

 

Ik nodig je uit voor mijn Lichter leven programma, waar we samen vinden wat jij nodig hebt om te gaan doen wat je echt gelukkig maakt.

Speerpunten van dit Lichter leven programma:

Verhogen van je bewustzijn

Wil je echt (wat) veranderen? Dan is het verhogen van je bewustzijn noodzakelijk. Je kunt niet veranderen op het niveau waarop die situatie is ontstaan (Einstein). Tijdens het Lichter leven programma gaan we volop aan de slag om je bewustzijn te vergroten, zodat je ontdekt wat jou tegenhoudt om te doen wat jou gelukkig maakt.

Uit je hoofd, in je lijf

We 'moeten' van alles en dan komt het nogal eens voor dat we onszelf vergeten. Toch? Neem jij de tijd om stil te staan wat jij wilt? Neem je de tijd om te voelen wat jouw lijf je te vertellen heeft? Luister naar het fluisteren van je lichaam voordat het begint te schreeuwen! Je wilt mentaal graag alles 'snappen', maar diep van binnen weet ook jij dat echt weten, begint bij voelen.

Verbinding met jezelf en de ander

Hoeveel van de tijd ervaar je een échte verbinding met een ander? Hoe vaak voel je je verbonden met jezelf? Juist in een tijd van vele prikkels is het belangrijk om te ontdekken wie jij bent en wat jou passie is. Tijdens dit Lichter leven programma ontdek je de kracht van écht verbinden. Je ontdekt hoe de groep jou verder kan helpen en inzicht geeft in je patronen.

Heel veel redenen om je NU aan te melden

4 live Lichter leven trainingsdagen van elk 7 uur, inclusief eten en drinken. Dus 28 uur live coaching t.w.v. € 2100,-

Een uitgebreid Lichter leven werkboek t.w.v. € 30.

Gebruik van de Coaching Monitor van de NOBCO, waarbij je de effectiviteit van jouw Lichter leven traject kunt meten.

Toegang tot de besloten Facebookgroep waarin we elkaar in onze ontwikkeling kunnen steunen en ervaringen en vragen kunnen delen.

Een gezamenlijke terugkombijeenkomst. t.w.v. € 75.

Een korting van € 90 op een aanvullend 1-op-1 traject van 3 coachsessies.

Maar dat is nog niet alles...

EARLY BIRD ACTIES

Dit Lichter leven programma biedt zoveel mooie extra’s! Mooi van binnen, is mooi van buiten en andersom. Dus bied ik voor de eerste 6 deelnemers twee fantastische extra's:

 

 1. Gedurende het programma kun je gratis een heerlijke Thaise yogamassage bij Balanergy boeken (t.w.v. € 42,50) Een echt verwenmoment voor jezelf, met een warm voetenbad vooraf met Kaffir lime blad en citroengras om nog verder te ontgiften.
   

 2. Boek daarnaast een gratis Huidmeting met een skin analyser bij huidcoach Ellen maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor je huid, passend bij je persoonlijke wensen. Ontvang daarnaast ook nog een gratis huidproduct (t.w.v. €42,50).

Behoor je tot de eerste vier deelnemers dan krijg je nog een gratis bio-feedback meting

(t.w.v. € 45) om te analyseren hoe jouw ademhaling is en wat dat je oplevert

 

Schrijf je daarom nu in voor dit Lichter leven programma waarin ik je mijn meest waardevolle lessen leer uit ruim 11 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling! Waardevoller dan ooit!

 

Wacht niet langer, ga vanaf nu jouw leven leiden
Boek dit volledige programma voor slechts €1047,=

Wil je meer weten?

Ik bied je een gratis sessie van een half uur om te ontdekken wie ik ben en wat de Lichter leven methode inhoudt.

Meld je dan via onderstaande knop aan. En ik bel je persoonlijk op.

Heb jij er zin in?

Weet jij al zeker dat dit programma bij je past? Voel je de energie van wat het programma je te bieden heeft? Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

Meld je dan via onderstaande knop aan.

 

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

 • Facebook Claudia Kolk
 • Instagram Claudia Kolk
 • LinkedIn Claudia Kolk