Lichter Leven

1 op 1 programma

Wil jij ook écht gelukkig zijn?

Stop met overleven en ga leven!

Ga lichter leven

Je komt niet altijd tot je recht. Je hebt niet genoeg zelfvertrouwen. Je vindt het soms lastig om je eigen pad te volgen. Je weet eigenlijk niet precies wat je wilt. En er is een klein vuurtje in je, dat weet dat er meer in zit. En ik weet het ook. Ik zie je worsteling om echt je authentieke zelf te zijn. En ik weet hoe lastig het is als je niet precies weet wie je bent, hoe je je dan moet verbinden met anderen. Hoe je voor jezelf en jouw mening kunt gaan staan zonder boos of gefrustreerd te raken. Ik heb zelf jarenlang hiermee geworsteld. En heb de sleutel gevonden.

Het leven van je dromen is dichtbij

Tijdens het Lichter leven traject maken we een prachtige reis waarin je afscheid neemt van je belemmeringen. Samen gaan we aan de slag om je beste versie te voorschijn te halen. We ontdekken wat je echt leuk vindt, we nemen afscheid van irreële angsten en destructieve patronen. Zodat jij je eigen grootste fan wordt en steeds meer in flow komt. En gaat genieten van het nu, jezelf en anderen. We gaan op zoek naar je wensen, dromen en verlangens, zodat jij met passie je leven oppakt en je doelen en wensen zelf vorm geeft.

Het programma

Mijn naam is Claudia Kolk. En met dit fantastische Lichter leven programma werk je optimaal aan je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb het zelf ervaren, zelf gezien en anderen in dit programma begeleid. En ik kan niet anders zeggen, dit is een goudmijn.

 

Je gaat thuis en samen met mij op zoek naar je ware zelf, goed contact met de ander en je passie(s). Niet langer laat je je leiden door wat er van je wordt verwacht of dat je denkt te moeten doen, maar ga je jouw mooiste leven leiden.

Door het beste uit al deze methoden samen te voegen en de 'zweverigheid' eruit te laten, is dit unieke lichter leven programma ontstaan, waarbij je wordt geholpen optimaal te leven en je potentieel te benutten.

In dit programma optimaliseer je jezelf op alle vlakken:  fysiek, emotioneel en mentaal. We gaan dus echt een stapje verder dan alleen maar mentaal kietelen. Je rekent af met dat wat je niet meer nodig hebt.

Lees ook de meest gestelde vragen over het Lichter leven programma

Ik geloof dat als mensen bewuster gaan leven, ze de juiste keuzes maken voor zichzelf, een ander en de wereld. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Wat bereik je?

Inzicht/ Heldere doelen/Je beste jij/ problemen oplossen/ Tevredenheid/ Een stap verder/ Leren/ Lekker leven/ Bewustwording/ Eigen antwoorden ontdekken/ Persoonlijke ontwikkeling/ Kracht/ Compassie/ Meer zelfvertrouwen Waardering/ Rust/ Positiviteit/ Betere kwaliteit van leven

lees ook de meest gestelde vragen over het Lichter leven programma

Wat krijg je?

Gratis intake

20 uur coaching

werkboek met 25 oefeningen

Droomboek voor na het traject

19 video's + 2 audio's

De methode(s)

 

Het Lichter Leven traject is onderdeel van de Bridgemanmethode ontwikkeld door Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen aan de hand van de diverse methodieken die zij, wereldwijd, hebben bestudeerd.

Het lichter leven programma heb ik zelf gevolgd. En daarna heb ik in de coachopleiding deze methode leren toepassen. Vervolgens heb ik dit programma aangevuld met mijn eigen kennis en ervaringen.

 

De Bridgeman Methode bestaat uit een bijzondere mix methoden. Zowel moderne methoden als de Wim Hof methode (Iceman) de SIYLI methode (Google), NLP, EFT, Touch of Matrix, Anthony Robbins, Avatar, Life Success (Bob Proctor), Shamballah, Reiki, SiamReiki, Osho en Art of being als traditionele methoden als: Advaita Vedanta, Yoga, Vipassana- en andere meditatievormen, Tibetaans Boeddhisme, Zen Boeddhisme en het werk van diverse leraren als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Thich Nath Hahn, Sayadaw U Pandita, Schri Nisargadatta Maharaj en vele anderen.

Lees ook de meest gestelde vragen over het Lichter leven programma

LICHTER LEVEN

100% niet goed, geld terug

garantie

​100% niet goed, geld terug garantie

 

Ik heb zelf veel training en coaching gedaan. En ik ben ervan overtuigd dat het lichter leven traject iedereen verder kan helpen, die hier serieus mee aan de slag gaat. Maar...geloof niets van wat ik zeg, maar ga het zelf ervaren.

En om je over de drempel heen te helpen, bied ik je een 100% niet goed, geld terug garantie.

Ik beloof je dat als je het traject volledig volgt, dat je je leven met een hoger cijfer waardeert, dan dat je voor het coachingstraject bent gestart. Is dit niet zo, dan krijg je je geld van de coachingssessies terug. Vraag me persoonlijke naar de voorwaarden.

De investering in jezelf

We starten met een mondelinge en daarna schriftelijke intake. Na de intake doe ik je een advies voor het aantal sessies dat er waarschijnlijk nodig zijn. Het lichter leven traject bestaat normaal uit 10 sessies, maar soms zijn er enkele sessies extra nodig. De coachingssessies van het lichter leven programma duren gemiddeld 2 uur. Kom gerust een keer langs voor een intakegesprek. Deze kost 35 euro en als je doorgaat met coaching wordt deze investering van de kosten voor het traject afgetrokken.

Mocht je interesse hebben in coaching, maar niet de middelen, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kun je in sommige gevallen de kosten van dit traject (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken van de belasting. Of je kunt je werkgever vragen dit coachingstraject te betalen. Door te vragen, laat je zien dat je initiatief toont en aangeeft wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Je bent per slot van rekening veel productiever en positiever als je lekker in je vel zit. Daar profiteert je werkgever ook van.

Aan de start van het traject had ik mijn twijfels, maar ik heb zoveel meer geleerd en bereikt dan ik had verwacht! Het heeft mij een andere kijk op mijn leven gegeven. Het bijzondere aan het traject is dat het effect ervan niet stopt na de laatste sessie! Ik heb tools gekregen die ik in mijn dagelijks leven kan blijven toepassen. Ik ga nu daadwerkelijk lichter door het leven! - Lisa -

Ja, ik wil een intakegesprek voor het lichter leven traject

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

  • Facebook Claudia Kolk
  • Instagram Claudia Kolk
  • LinkedIn Claudia Kolk