Lifecoaching

Intensive

Klaar met alle ongein?

Stop met overleven en ga leven!

Je leven loopt niet zoals je het bedacht had. Je vraagt je af, 'wie ben ik?' Je voelt je vaak moe, lusteloos en worstelt je door de dagen. Je moet door. Je moet presteren en voor anderen zorgen. 'En waar ben ik?' vraag je je soms af. Wanneer is het tijd voor mij? Wanneer wordt ik gezien en gehoord? Als je wilt dat er naar je wordt omgekeken. Als je wilt dat er naar je wordt geluisterd. Is het eerst tijd om naar jezelf te luisteren. Stop met wachten tot het goed komt. Neem de stap en ga voor jezelf zorgen. Luister naar het fluisteren van je lichaam of je ziel, voor het begint te schreeuwen.

Het is nu tijd voor jou!

Tijdens deze intensive lifecoaching gaan we aan de slag met een specifiek thema dat dat je nu in de weg staat. Teveel in je hoofd, geen keuzes kunnen maken, niet weten wat je wilt, stressgerelateerde klachten, een slechte relatie...wat het ook is we gaan samen op onderzoek uit. Een onderzoek naar binnen. Een spannende, maar zo waardevolle reis. We gaan ruimte maken voor jouw wensen, dromen en verlangens, zodat jij met passie je leven oppakt en je doelen en wensen zelf vorm geeft.

Het programma

Mijn naam is Claudia Kolk. En ik heb een enorm talent om te horen en te voelen wat je nodig hebt. Tijdens het intakegesprek bekijk ik samen met je je behoeftes en maken een inschatting van het aantal sessies dat je nodig hebt.

 

In de eerste sessie beginnen met de uitleg van het traject dat we op basis van jouw vraag of behoeftes gaan volgen. Dan plaatsen jouw (hulp)vraag binnen de benodigde kaders, want het is belangrijk dat je snapt waar je mee bezig bent. Alleen zo kun je het geleerde ook echt integreren. We kijken welke veranderingen in je levensstijl en welke  (thuis)opdrachten je helpen te verdiepen in een andere manier van leven.

De daaropvolgende sessie(s) gaan we de diepte in. We gaan echt aan de slag met trauma-heling en/of het omzetten van je belemmerende overtuigingen of gedrag.

Nadat je belemmeringen zijn opgelost, is er ruimte  voor iets nieuws. We nemen echt afscheid van je 'oude' leven  en we maken de persoonlijkheid die je ten diepste van binnen bent nog sterker.

 

Als alles mogelijk is, hoe magisch is de wereld dan?

Wat bereik je?

Emoties loslaten/Zelfliefde/ Zelfvertrouwen/ Compassie/ Grenzen stellen/ In het nu leven/ Acceptatie/ Jezelf terug vinden/ Rust/ Geluk vergroten/ Toestaan van gevoelens/ vrijheid van handelen/

Wat krijg je?

Gratis intake

programma op maat

diverse oefeningen

diverse methodes

gebruik bio-feedback

De intensive methode

 

Soms zie je dat je al verschillende therapieën hebt gevolgd, al veel gepraat hebt over je 'probleem', maar er toch nog steeds mee loopt. Of soms moet je nog beginnen er over te praten.

 

In mijn coachingssessies richt ik me niet alleen op praten oftewel het mentale stuk (dat maar een deel is van ons lichaam). Ik ga ook aan de slag met je fysieke, emotionele en spirituele stuk.

 

Daarbij maakt ik gebruik van diverse technieken die zowel gebaseerd zijn op 'nieuwe 'methoden als traditionele methoden en het werk van diverse leraren.

 

Door het beste uit al deze methoden samen te voegen en de 'zweverigheid' eruit te laten ontstaat een unieke positieve manier van coachen, die soms ongewoon is, maar heel effectief.

 

"Claudia is een fijne persoonlijkheid, die je op je gemak stelt en respect heeft voor het proces waarin je zit. In 1 sessie hebben we samen een oefening gedaan waarbij ik een bijzonder inzicht kreeg met betrekking tot mijn ex-partner. Deze had ik (na een scheiding van 5 jaar geleden) nog niet losgelaten. Hij zat nog volledig in mijn systeem waardoor er ook geen ruimte was voor een nieuwe man in mijn leven terwijl ik dat wel graag wilde. Ik had al veel geprobeerd, maar niets hielp. De oefening die Claudia bood, heeft ervoor gezorgd dat ik mijn ex-man los kon laten. Ik had het niet durven dromen, maar een paar maanden later heb ik de man ontmoet waar ik oud mee wil worden." - Anneke-

De investering in jezelf

Heb je een specifieke hulpvraag waar geen lang traject voor nodig is, dan is kunnen we met lifecoaching specifiek aan dit thema werken. Je komt minstens 3 sessies om zo het proces in gang te zetten. Hoeveel sessies er daarna nodig zijn, hangt af van wat er zich tijdens de eerste drie sessies aandient. Neem contact op om de kosten te bespreken.

In sommige gevallen kun je de kosten van dit traject als scholingskosten aftrekken van de belasting. Ook kun je je werkgever vragen dit coachingstraject (deels) te betalen. Door te vragen, laat je zien dat je initiatief toont en aangeeft wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Je bent per slot van rekening veel productiever en positiever als je lekker in je vel zit. Daar profiteert je werkgever ook van.

Mocht je interesse hebben in coaching, maar niet de middelen, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil een intakegesprek

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

  • Facebook Claudia Kolk
  • Instagram Claudia Kolk
  • LinkedIn Claudia Kolk