"Life begins at the end of your comfortzone."

MIJN WERKWIJZE

Concreet

Met een spannend randje

Creërend
 

Wanneer heb jij het laatst de moed gehad? Waar ik werk, ontstaat beweging. Laat mij de boel maar opschudden. Ik hou niet van alleen maar praten. Ik hou ook niet van zweverig. Ik hou wel van concrete oplossingen die echt werken.

 

Sensitief, met inzicht in het functioneren van mensen en groepen, volg ik mijn gevoel en intuïtie. En dat is precies de reden waarom ik holistisch werk; diepgaand met een open blik en net een stapje verder. Ik heb gezien en ervaren en ik weet dat een oplossing vaak verder gaat dan er alleen maar over praten. Daarom werk ik met maar liefst 6 niveaus. Zodat je een verandering vanuit volledige transformatie aangaat.

 

Wat ik het liefste doe, is contact maken en dromen (helpen) verwezenlijken. Ga je met mij aan de slag, dan heb je het lef om van de gebaande paden te gaan. Om uit je comfortzone te stappen. En een echt duurzame verandering aan te gaan.

 

Ik ben niet je vriendin die alleen maar naar je verhaal luistert en liefjes knikt. Daar heb je mij niet voor nodig. Ik ben degene die luistert én hoort. Ik steun en begeleid je met een zorgvuldig proces, zodat je er niet alleen voor staat. Ik sta naast je en schud je wakker en ik sta tegenover je en houd je (soms letterlijk) een spiegel voor. En soms ben ik confronterend of zelfs onaardig, maar altijd met zorg; liefdevol en met respect. En altijd met als doel om jou verder te helpen. Je gaat met praktische tools naar huis, zodat je zelf verder kunt.

 

We gaan samen op pad om afscheid te nemen van dat wat jou niet meer dient. Door middel van interactie en creatie met een heldere focus voor de lange termijn. Vanuit deze kracht bouw ik elke dag een stukje van mijn dromen. En dat kan jij ook. Succes is geen buitengewone of uitzonderlijke prestatie. Succes bestaat uit talloze kleine prestaties elke dag weer.

​​Wil je écht investeren in jezelf? Ik heb een breed aanbod aan mogelijkheden om samen op weg te gaan naar jou; jouw groei, jouw potentieel, jouw dromen en jouw beste zelf.

Ik hoop jou, met alles wat je bent, te mogen ontmoeten.

 

Lieve groet,

Claudia

Nieuwsgierig naar meer?

Stel mij jouw vragen

​​Mijn missie
"Mensen helpen hun zelfbewustzijn te vergroten, zodat ze meer invloed krijgen op hun lichaam, gedachten, emoties en hun passie. Door zowel oplossingsgerichte als ervaringsgerichte coaching en training breng ik mensen dichter bij hun ware zelf, bij de ander en bij hun passie. Vanuit dit zelf kunnen er bewuste keuzes worden gemaakt vanuit je eigen kracht en liefde. Zo creëer je je eigen geluk en leef je met lef"

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

  • Facebook Claudia Kolk
  • Instagram Claudia Kolk
  • LinkedIn Claudia Kolk