Ben jij wel eens onzeker over je manier van communiceren?

Wil jij graag dat je beter gehoord wordt?

Wil jij jezelf en de ander écht begrijpen?

 

Verlang jij ook naar een meer ontspannen gevoel, meer zelfvertrouwen en prettige communicatie met de mensen om je heen? Ga met mij op onderzoek uit wat échte communicatie is en hoe het ontstaat. Ik ben er van overtuigd dat als mensen echt zichzelf zijn, zij ook het mooiste en het beste van zichzelf laten zien. Of ik nu een teambijeenkomst, workshop, intervisie of een-op-een sessie begeleid, het is opgezet volgens deze filosofie. Ik leer je niet hoe je een mooie folder schrijft, ik geef je ook geen les in de traditionele communicatiemodellen. Ik help je echt jezelf te zijn. Want ik geloof erin dat goed communiceren met een ander, begint bij de verbinding met jezelf.

 

Mijn naam is Claudia Kolk, en ik ben communicatiecoach. Ik help mensen en organisaties met échte communicatie, zodat:

Competenties, vaardigheden en zelfvertrouwen vergroten.

Je niet meer tegen steeds dezelfde (communicatie)problemen aanloopt.

De boodschap of mening duidelijker wordt overgebracht.

Je je eigen PR vergroot.

Vergaderingen beter worden geleid, mensen worden meegenomen en er draagvlak ontstaat.

Er open wordt geluisterd en effectief wordt doorgevraagd.

Je sneller tot de essentie komt en misverstanden vermijdt.

Je veiligheid creëert in je communicatie en kracht haalt uit kwetsbaarheid.

Er echt beter samenwerkt of - leeft met oog voor een gezamenlijk resultaat.

Succes en plezier vanzelfsprekend is.

Ontvang mijn nieuwsbrief en een..

Gratis ontspanningsMP3!

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis

inspirerende verhalen, quotes, mooie plaatjes, filmpjes en ontvang mijn gratis ontspanningsmp3. Stel ook jouw persoonlijke vraag en ik beantwoord hem gratis. Ik help je met meer lef te leven.

Schakel mij in voor...

Coaching, communicatie & meer...

 

Ik help mensen, teams en organisaties op het gebied van feedback geven, effectief  en inspirerend werken, de juiste keuzes maken en heel veel meer. Dit doe ik door middel van workshops, training, coaching en inspiratiesessies.

Over Claudia

Toen ik 15 jaar geleden begon met werken in het communicatievak, leerde ik alles wat ik op school geleerd had toepassen. Ik maakte, schreef, begeleide, ontwikkelde en adviseerde over websites, folders, tijdschriften, persberichten, boeken, evenementen en zoveel meer. Iets waar ik goed in ben en iets wat ik ook leuk vind. Maar ergens knaagde er ook iets. Het gaf me niet de voldoening die ik zocht. En het resulteerde ook niet in wat ik echt wilde.

Dat knagen zette me er toe aan om op zoek te gaan naar wie ik werkelijk ben. 10 jaar lang volgde ik een veelheid aan cursussen, trainingen, opleidingen en persoonlijke coaching om mezelf te ontwikkelen, om me zelfbewustzijn te vergroten. Ik keek mezelf steeds meer in de ogen aan. Toen ik, twee keer interim manager was, voelde ik hoe fijn ik het vond om het echte gesprek met mensen aan te gaan. Mijn directeur complimenteerde me voor mijn aandacht voor de mensen. En toch bleef ik mijn ingeslagen pad van communicatieadviseur volgen.​

​​​​Tot het leven me wakker schudde. En ik besefte dat ik zo niet langer door kon gaan. Toen besloot ik mij te gaan specialiseren in coaching. Nu sta ik meer open voor een andere visie. Ik heb meer compassie en ben liefdevoller. Ik kan beter loslaten. Ik bruis vaak van energie en er straalt echt leven uit mijn ogen. En ik ben ik staat om het juiste pad te kiezen. Ik weet wat communicatie 2.0 betekent, wat écht communiceren is. Ik weet waar communicatie begint en ik communiceer alleen nog maar dat waar ik achter sta. Ik ga makkelijker om met gedrag en situaties die ik lastig vind. Ik ben levendiger en ondernemender. Ik maak makkelijker keuzes. Er is een goede balans tussen moeten en willen. En ik ervaar vooral meer passie, waardering, liefde, geduld, compassie en vertrouwen; in mezelf en om me heen.

 

Mijn missie is dan ook mensen en organisaties zodanig écht te laten communiceren, dat ze de switch maken van middelen naar mensen en zich echt te gaan verbinden. Voor een mooie, verbonden wereld.

Dat wil jij toch ook? Doe mee en verbind!

Waar ik je mee kan helpen?

Vergroot je welzijn, veerkracht en manage je stress

 

 

Verbinding met jezelf

 

Wil je gehoord worden? Minder doen en meer bereiken? Wil je lekkerder in je vel zitten? Flexibeler zijn en rustiger en positiever in het leven staan?

Ga de verbinding aan met jezelf. Daadwerkelijk geluk is niet te vinden in je buitenwereld. Geluk vind je alleen in jezelf.

Heb jij het lef om daadwerkelijk de verbinding aan te gaan met alles wat je bent, dan overtref je je stoutste dromen.

 

Verbeter je empathie,  samenwerking en contacten

 

 

Verbinding met de ander

 

Met flexibiliteit, juiste communicatie en compassie kun je je echt verbinden met de ander. Thuis en op je werk.

Je voelt de energie die dat geeft. Want waar je echt verbindt, gaat het niet over 1 en 1 is twee, maar wordt 1 en 1 een drie.

Als je werkelijk luistert, hoor je wat de ander beweegt. En hoor je ook wat de ander in jou teweeg brengt.

Leer creatief en innovatief te denken.

 

Verbinding met je passie

 

Het wordt nu echt eens tijd dat je jezelf omarmt in al je gekkigheid. Gaat stralen, je net zo krachtig maakt als je daadwerkelijk bent.

Als je diep van binnen weet, wie je bent, ontvouwt het pad dat je mag bewandelen vanzelf.

Zo ga je zekerheid en passie het juiste pad bewandelen. En kom je in een flow. Zo beweeg je mee op de golven van het leven en leef je echt je lef.


Hans

De coaching heb ik als zeer prettig ervaren. Claudia heeft een rustige aanpak en een goed luisterend oor. Ze is prikkelend, maar altijd op een respectvolle manier.  De sessies hebben me op een dieper niveau zoveel gebracht. Het is meer dan het dubbele waard dan dat ik had verwacht.

Nieuwsgierig naar meer?

Stel mij jouw vragen.

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

  • Facebook Claudia Kolk
  • Instagram Claudia Kolk
  • LinkedIn Claudia Kolk