Minder gedachten, meer resultaat?      

Echt contact met anderen?       

Doen wat jou gelukkig maakt?

Of het nou een lezing, een presentatie, een workshop, een klantendag, een inspiratiesessie, een brainstorm, een visieoverleg, een teamtraining, een éen op één coachtraject of een jaartraject ‘geluk op de werkvloer’ is. Ik neem jou, je team of je medewerkers mee op reis. Een reis naar lef in leven. Een reis naar wie je werkelijk bent. Heb jij het lef om de eerste stap te zetten? Daarna help ik je verder. Ik help je jouw ideale wereld te creëren en met lef te leven!

 

Hieronder een greep uit mijn aanbod. Maar..ik ben absoluut nieuwsgierig van aard. Ik zie overal kansen, mogelijkheden, ideeën en ontwikkel graag nieuwe vaardigheden en pak ze snel op. Ik zet mijn creativiteit graag in om problemen op te lossen. Dus het liefste spar ik een keertje met je om te kijken wat jij nodig hebt.

 

~verbind jezelf ~

Aanbod

BETER COMMUNICEREN

 

 

 

 

Leer je eigen communicatiepatronen kennen. Leer waarom je je soms irriteert. En maak makkelijker keuzes.

 

Je luistert beter, je kunt beter doorvragen. Je komt to the point. En kunt je beter verplaatsen in de ander. Daardoor communiceer je met respect voor jezelf en de ander.

 

ZAKELIJK

IN COMPANY

OORDEELLOOS COMMUNICEREN

 

 

 

 

Wil je beter luisteren? Minder oordelen?  Effectiever communiceren?

 

Leer wat oordelen met je doen? Hoe het voor veel onbegrip en irritatie op de werkvloer kan zorgen. Naar je collega's of je klanten. Leer hoe je om kunt gaan met oordelen en wat oordelen jou kunnen leren en communiceer effectiever.

ZAKELIJK

PRIVÉ

PRIVÉ

ZAKELIJK

COACHING

 

 

 

 

Tijdens een regulier coachingstraject help ik je belemmeringen los te laten, trauma's te verwerken, afscheid te nemen van boosheid of angsten.  

 

Je maakt weer echt contact met jezelf en de ander. Je zit lekkerder in je vel, kan beter communiceren en voelt je positief en rustig.

GROEP

LEF IN LEVEN

 

 

 

 

Tijdens het Lef in leven programma ga je op reis. Een reis langs diverse methodes om jezelf te optimaliseren.

 

Een reis die je samen gaat. Waar je leert met elkaar en door elkaar. Je weet jezelf steeds verder te optimaliseren, steeds krachtiger te maken. Je leert je mooiste leven, leven.

LICHTER LEVEN

 

 

 

 

Maak de reis naar je ware zelf. En neem afscheid van alle belemmeringen om daar te komen. Je beste versie komt te voorschijn. Je ontdekt wat je echt leuk vindt. En je komt  steeds meer in een flow.

Je geniet. Je ontdekt je wensen, dromen en verlangens, zodat jij met passie je leven oppakt en je doelen en wensen vorm geeft. 

 

ZAKELIJK

PRIVÉ

MINDFULNESS

 

 

 

 

Ben je aan het rennen door je dagen? Is 'druk' jouw meest gebruikte woord? Blijf je maar piekeren? Hoe zou het zijn als je leer ontspannen, de controle makkelijker los kunt laten, je meer balans en je je vooral beter voelt? Hoe zou het zou als al deze voordelen, en nog vele meer, in een methode zijn te vangen? Dat is wat mindfulness is.

 

ZAKELIJK

VIP-dag

Geen zin in klassikale trainingen? Een training op het moment dat het jou uitkomt? Alle aandacht voor jouw specifieke leervraag? Haal met deze VIP-dag het maximale uit jouw leervermogen en jouw leertempo. Een 1-op-1 dag, zodat je zeker weet dat de training altijd is afgestemd op jouw wensen. En zonder rekening te hoeven houden met andere deelnemers. Een training helemaal relevant voor jou.

 

Nieuwsgierig naar meer?

Stel mij jouw vragen.

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

  • Facebook Claudia Kolk
  • Instagram Claudia Kolk
  • LinkedIn Claudia Kolk