COACHING I VERBINDING I INSPIRATIE

LIFECOACHING

LEIDING OVER JE LEVEN

  • Wanneer neem jij weer de leiding over jouw leven?

  • Hoe lang stel je je dromen nog uit?

  • Wanneer ga jij je passie leven?
     

 

Zien mensen jou als een sterk persoon?

Heb je alles voor elkaar en een superleuk leven?

En is er een stemmetje van binnen dat je wat anders vertelt?

Worstel je tussen er voor de ander zijn en voor jezelf kiezen?

 

Je weet dat er een vuur in je brandt dat je vertelt dat er meer mogelijk is. Meer zelfvertrouwen, meer geluk en meer te leven in plaats van te overleven. Ontdek wat je wilt, waar jij gelukkig van wordt, reken af met belemmeringen

 

Vanuit mijn praktijk in IJsselmuiden, dichtbij Kampen en Zwolle help ik je graag. Ik coach je om te ontdekken wie je bent en wat jou beweegt om zo jouw ideale wereld te creëren en met lef te leven!

 

~ maak verbinding ~

EEN-OP-EEN

Lichter leven traject of

een intensive life coaching

LICHTER LEVEN - GROEPS'REIS'

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij je gelukkiger voelen? En tools in handen hebt voor de momenten dat het minder gaat? Een eenmalige duurzame investering die je altijd bij je hebt.

Wil je het samen op reis gaan met mij en andere gelijkgestemden. De kracht en de energie van de groep helpt je om verder te groeien. Je staat er niet alleen voor. Je maakt optimaal gebruik van de voordelen van het werken in een groep. En er is toch optimaal tijd voor jou door de kleine groepen.

LICHTER LEVEN - 1 OP 1

 

 

 

 

 

 

Maak de reis naar je ware zelf. En neem afscheid van alle belemmeringen om daar te komen. Je beste versie komt te voorschijn. Je ontdekt wat je echt leuk vindt. En je komt  steeds meer in een flow.

Je geniet. Je ontdekt je wensen, dromen en verlangens, zodat jij met passie je leven oppakt en je doelen en wensen vorm geeft.

Neem de leiding over jouw leven.

LICHTER LEVEN WORKSHOP

 

 

 

 

 

 

Creëer meer rust, meer helderheid in wat je echt wilt. Ervaar de verbinding met jezelf en met anderen. Volg je passie en doe wat jij echt leuk vindt.

 

Word weer leider over jouw leven.

 

Tijdens deze workshop ontdek je waar jij je door laat leiden in je leven en wat je eigenlijk nodig hebt. Je maakt kennis met de mogelijkheden van een lichter leven. Een leven dat jouw voldoening geeft omdat je precies doet, wat het beste bij jouw past.

INTENSIVE LIFE COACHING

 

 

 

 

 

 

 

Heb je een specifiek thema waar je mee aan de slag wilt? Door middel van transformatiecoaching help ik je tijdens deze intensive lifecoaching belemmeringen los te laten, trauma's te verwerken, afscheid te nemen van boosheid of angsten.  

 

Je maakt weer echt contact met jezelf en de ander. Je zit lekkerder in je vel, kan beter communiceren en voelt je positief en rustig.

Nieuwsgierig naar meer?

Vul onderstaand formulier in en ik neem persoonlijk contact met je op.

Karthuizerlaan 74

8271 XC IJsselmuiden

06-20985505

  • Facebook Claudia Kolk
  • Instagram Claudia Kolk
  • LinkedIn Claudia Kolk